PRovokacija.com

Hoteli Baška prvi u Hrvatskoj ponudili mogućnost online rezervacija hotelskog smještaja na Facebooku

, srp.09, 2010, u Zanimljivosti

Book_now

Hotelska kuća Hoteli Baška iz Baške na otoku Krku prva je turistička grupacija u Hrvatskoj koja je uvela mogućnost online rezervacije hotelskog smještaja putem najpopularnije socijalne mreže Facebooka. Zahvaljujući novom modelu online rezervacije smještaja, korisnici ove socijalne mreže više ne moraju odlaziti s Facebooka kako bi rezervirali sobu ili apartman, već brzo i jednostavno putem jednostavnog i preglednog sučelja, mogu na fan stranici Hotela Baška rezervirati željenu vrstu hotelskog smještaja.

Facebook fan stranica Hotela Baška nalazi se na linku
http://www.facebook.com/pages/Hoteli-Baska/365037959071 i osim online rezervacije, korisnicima nudi brojne aktualne informacije kao što su trenutna događanja u hotelima unutar hotelske kuće Hoteli Baška, ali i pregršt fotografija interijera i eksterijera hotela te video priloga koji na najbolji način predstavljaju ponudu ove hotelske kuće. U realizaciji ove ideje Hotelima Baška pomogli su zagrebački studio Ador te Konix NET iz Dubrovnika.

Hoteli Baška imaju dugu tradiciju – davne 1906. godine otvoren je prvi hotel Zvonimir, a danas se unutar ove hotelske kuće nalaze i Atrium Residence Baška, Villa Adria, Hotel Zvonimir, Hotel Corinthia te Ville Corinthia, svi na razini od tri do 5 zvjezdica. Uz svoje odabrane hotelske kapacitete, iznimno posjećene kampove Zablaće i FKK Bunculuka, Hoteli Baška nude bogatu vanpansionsku ponudu, usluge wellnessa, kongresnog, gastronomskog i druge jedinstvene oblike turističke ponude.

Pridružite se fan stranici na Facebooku http://www.facebook.com/pages/Hoteli-Baska/365037959071 i rezervirajte smještaj već danas!

:,

1 komentar na ovaj članak

  • Dražen Trnski

    Ja sam jedan od Fejs skeptika i smatram da od posjetitelja fejsa nije bilo neke koristi što se tiče rezerviranja smještaja. Ako imaš povratnu informaciju bilo bi zgodno koliko je taj potez bio uspješan.

Dodajte komentar!

Tražite nešto specifično?

Upotrijebite formu za pretraživanje: