PRovokacija.com

Malo o društvenim mrežema i odnosima s javnošću

, stu.23, 2010, u PR

Prenosim dobar post kolege Željka Rihe koji govori o društvenim mrežama….Postoji mnogo “how to” blogova, web stranica koji su za community managere kao biblija. Poput popularnog mashable.com i drugih siteova oni biljeze izvrsne posjete i nude kvalitetne sadrzaje. Osobno ne zelim pisat jos jedan tips & tricks kako da svoju tvrtku dobro postavite na drustvenim mrezama.
Necu to pisati jer se ne smatram nekim “strucnjakom” u pisanju how to sistema. Misljenja sam da je svaki pristup individualan i u svoju ruku poseban.

S druge strane PR je zanat koji sam naucio, a marketing alat koji sam prisvojio i jos ucim. Na drustvene mreze gledam kao jedan alat koji daje mnoge mogucnosti kompanijama, ukoliko ih dobro iskoriste.

Jedno je sigurno, reklama i samo reklama ne prolazi, niti u realnom zivotu niti u virtualnom. Nitko se ne zeli druziti s nekime tko se samo hvali kako je najbolji, i koji vam svake sekunde zeli nesto prodati, zar ne? Tako je i na drustvenim mrezama, stoga pristup mora biti potuno drugaciji i to je napravilo mnogo problema PR-ovcima u kompanijama.

Pročitajte cijeli članak ovdje


Dodajte komentar!

Tražite nešto specifično?

Upotrijebite formu za pretraživanje: