PRovokacija.com

Novosti na Provokacija.com

, ruj.19, 2011, u Internet, PR, PR 2.0, PRomo, Zanimljivosti

Kako je ovaj blog rastao i napredovao, tako su se čitatelji javljali, komentirali i tražili savjete. S brojnima samo odradila neke zajedničke suradnje i na tragu tog, odlučila sam na blogu uvesti neke novosti kako bih ga poboljšala i pružila neke usluge koje dosada nisu bile moguće. U nastavku pročitajte što je novo.


Rubrika „PROMO“

U ovoj ću rubrici objaviti sve PR materijale koji budu dovoljno kvalitetni i reprezentativni za proizvod ili uslugu koju predstavljaju. Cilj ove rubrike je pružiti podršku kolegama koji rade PR, ali i prezentirati dobre primjere PR materijala, kampanja i ideja generalno. Ako se pitate koji su to, proučite malo detaljnije ovaj blog. Primjer kvalitetnog materijala objavljenog na blogu možete pogledati ovdje.

Naravno, svi zainteresirani za ovakav oblik promocije svoji ili tvrtkinih proizvoda nek pošalju PR materijale na e-mail adresu: provokacija.promo@gmail.com s fotografijama u privitku.

Uzimam za pravo bez objašnjenja odbiti sve materijale za koje iz raznih razloga smatram da ne zadovoljavaju osnovne kriterije.

Moje usluge

Za sve vas koji trebate tekstove, ideje, strategiju, a ne znate od kuda i kako krenuti, na raspolaganje stavljam svoje usluge kao konzultant i osoba koja vam može pomoći da posložite svoje usluge ili proizvode. U dosadašnjoj karijeri sudjelovala sam idejno i operativno u brojnim projektima (kako poslovno, tako i privatno) i smatram kako svojim znanjem i iskustvom mogu pomoći svakome da sa komunikacijske strane kvalitetno posloži svoje poslovanje. Kontakt e-mail adresa za ovakav tip usluga je natasa.martinic@gmail.com.

Javite se, ne budite stranci 🙂

 

:, , ,

Dodajte komentar!

Tražite nešto specifično?

Upotrijebite formu za pretraživanje: