PRovokacija.com

Predstavljen Idesh!Book – novi digitalni magazin

, kol.23, 2011, u PRomo, Zanimljivosti

Još jedna pobjeda za sva stabla ovog svijeta i pokojeg čitatelja: izašao je digitalni magazin Idesh!Book, magazin koji je pripremljen za revolucionarni Appleov uređaj – iPad, ali je jednako dostupan svim čitateljima kroz pdf izdanje. Trenutni ljetni, nulti broj, već sada možete besplatno skinuti i ponijeti ga na plažu!

 

Novopokrenuti Idesh!Book  mlađi je brat Idesh.net pokrenutog prije gotovo pet godina, a koji je danas najpopularniji je domaći portal namijenjen muškoj publici kao i svima koji uživaju u tehnologiji, filmu, zabavi i zanimljivostima koje donosi. Širenje Idesh.neta ovoga puta ostvareno je putem digitalnog magazina Idesh!Booka koji u novom formatu predstavlja nešto drugačiji pristup sadržaju i njegovoj pripremi, a posebno prezentaciji i interakciji s čitateljima. iPad tablet uređaj omogućuje stvaranje magazina koji uključuje interaktivne elemente, video i web sadržaje, donoseći u svijet off-line magazina veliku dozu multimedijalnosti, što Idesh!Book magazin uvelike koristi.

Idesh!Book je magazin koji pokriva teme koje se kreću od tehnologije i njezine primjene u svakodnevici, poslu i zabavi, kao i uvijek, puno prostora posvećuje filmu, glazbi, igrama i zabavi općenito, te raznim zanimljivostima. Ukoliko posjećujete na Idesh.net portal, manje-više znate što vas očekuje i na inačici za iPad, s time da vas u Idesh!Booku očekuje sasvim nove i dosad neobjavljene stvari.

Idesh!Book magazin je mjesečnik, besplatan za čitatelje, a može se skinuti u Appleovom Appstoreu ili na službenim stranicama gdje ćete naći i pdf verziju koja se može gledati i čitati na svim platformama i uređajima, od kućnog računala do mobitela. Sljedeći broj Idesh!Book magazina izlazi u rujnu i također će biti besplatan.

U ovom broju Idesh!Booka možete naći:

Novi Ford Focus
Vrli novi svijet bez gotovine
42 gadgeta za ljeto
Ljetne filmske premijere
Top 10 filmskih pirata
Breaking Bad:Koliko ‘loš’ Walter White može postati
Shooteri
Ostavi lovu doma i putuj drukčije

… i još toga!

 

Čestitke Aljoši i ekipi!

:, , ,

2 komentara na ovaj članak

Dodajte komentar!

Tražite nešto specifično?

Upotrijebite formu za pretraživanje: