PRovokacija.com

Nataša Martinić – malo o meni

NAtasaMArtinic2Mogu reći da sam u dosadašnjem karijernom putu imala sreće, jer sam upoznala ljude – nadređene, poslovne partnere i kolege od kojih sam učila i koji su me motivirali.

U PR-u sam se našla slučajno i budući da ga nisam imala od koga naučiti, učila sam ga na vlastitim greškama te po principu „bacanja lavovima“.

Definitivno mi je fakultet dao jednu opću naobrazbu koja mi je koristila, dani provedeni na praksi u HINI bili su kao suho zlato 🙂 , i eto – danas sam tu gdje jesam i radim PR više od 10 godina, otkad sam diplomirala 2003.

  • Svoju pravu PR karijeru na internetu započela sam krajem 2004. upravo na internetu – na Iskrici, Posao.hr i Croatiabiz.com gdje sam kretala od nule. Nisam imala pojma o ičemu – što je banner, kako funkcionira internet… Bavila sam se organizacijom događaja vezanih uz promociju, internom i vanjskom komunikacijom te kreativnim razvojem novih proizvoda i usluga. Kreirala sam sadržaje zanimljive medijima i stvarala prepoznatljivi imidž navedenih internetskih stranica i portala. Jako puno pozitivnih iskustva nosim s tog radnog mjesta jer sam puno naučila, imala divne kolege koji su mi bili više prijatelji nego kolege i moja sjećenja vežu se na zdravu, motivirajuću atmosferu kakva bi trebala biti u svim tvrtkama.
  • Nakon toga, prelazim na Crozilla.com – u djelatnost nekretnina i tamo u vrlo kratko vrijeme zajednički ostvarujemo zadane ciljeve i učim podosta o tržištu nekretnina i internetskom marketingu. Osim što sam službeno bila glasnogovornica i voditeljica odnosa s javnošću, obavljala sam i uredničku funkciju sadržaja na portalu i bila sam zadužena za kreiranje mjesečnih newslettera.
  • U veljači 2008. (veljača je ključni mjesec za moju karijeru očito 🙂 ) prelazim u izdavačku kuću Adria Media Zagreb gdje radim kao voditeljica odnosa s javnošću i marketinga za internetske brandove www.croportal.net, www.roditelji.hr, www.story.hr i www.klik.hr. Uz svakodnevne PR i marketinške aktivnosti, obavljam poslove vezane uz praćenje web prometa, e-mail marketinga, SEO, ROI, pokroviteljstava i svih aktivnosti koje uključuju promociju i komunikaciju. Uz marketinške i PR aktivnosti, sudjelujem i u kreativnim procesima – od osmišljanja vizuala kampanja do idejnih koncepata projekata koji promiču sve navedene portale. Dobri odnosi s novinarima i medijima, produkcija i distribucija PR materijala, osmišljavanje marketinških kampanja u ograničenim budžetima, guerilla marketing i marketing kroz socijalne mreže samo su dio mojih radnih aktivnosti koje unutar AMZ obavljam.
  • Od sredine travnja 2010. prelazim u Oglasnik Grupaciju na mjesto voditeljice korporativnih komunikacija te voditeljice korisničke podrške, a uz to radim još mnogo poslova vezanih za online promociju i poslovanje.

 

natasa.martinic@gmail.com

Tražite nešto specifično?

Upotrijebite formu za pretraživanje: